Sinds 1991 heet Bertus van Ravenhorst alle paarden- en pony liefhebbers welkom op zijn pensionstal van Ravenhorst. Hij houdt het complex schoon, voert en verzorgt alle paarden en pony’s en is uw eerste aanspreekpunt op stal.

In het midden van het land, Hoevelaken om precies te zijn, ligt het complex met ruime paarden en pony boxen, groene weide en diverse paddocks. Tevens beschikken wij over een grote rijbak met agterbergbodem, een longeercirkel en een nieuwe staptrainingsmolen.

Wij zijn een gezellige stal waar boxhouders ook geregeld samen bosritten maken of samen (privé) lessen organiseren. Ook komen we samen op de stal als er verjaardagen worden gevierd en houden we elkaar op de hoogte van stal-gebeurtenissen via een eigen Whatsapp groep.

Naast een kantine en toiletten voor onze box houders bieden we ook de mogelijkheid om een trailer parkeerplek te huren of om uw men-wagen te stallen. In de afgesloten zadelkamer kan u de rest van uw benodigdheden kwijt. Zo heeft u altijd alles bij de hand.

Als extra diensten bieden wij ook reparatie van paarden en pony dekens, singels en gespen aan voor een goede prijs. Bel gerust voor een prijsopgave.

Op loopafstand van de stal beginnen diverse, bosrijke, ruiterpaden. Voor verenigingen kan u aan de overkant van de weg terecht bij Manege de Hogenbrink, de thuisbasis van Ponyclub de Waaghalsjes en Landelijke Rijvereniging de Laak.